Decorbouw

Decorbouw

Hoe groot je wensen ook zijn, Custom Event maakt ze waar

Een klanttevredenheidsonderzoek laat zien dat flexibiliteit en bereikbaarheid onze sterke punten zijn. We zijn en blijven betrokken van ontwerp, productie tot op- en afbouw. We spelen flexibel in op veranderingen en uitdagingen en we zijn 24/7 be­reik­baar bij een project.
Ons werkgebied is Nederland en Europa. Alle locaties en festivalterreinen behoren tot ons werkterrein. Grote- en kleine bedrijven, reclamebureaus, evenementenbureaus en weddingplanners zijn onze klanten.
Al uw ideeën, of ze nu groot of klein zijn, komen tot leven in de werkplaats van Custom Event. Dat dit mogelijk is komt niet alleen door onze goed geoutilleerde werkplaats met machines en gereedschap, maar vooral door de vakmanschap en ervaring van onze collega’s. Tel hierbij op het beroep dat we altijd kunnen doen op onze toeleveranciers en je begrijpt dat wat nu onmogelijk lijkt bij Custom Event werkelijkheid wordt.
We denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen. Voor het eindresultaat maken we gebruik van de nieuwste materialen en technieken.
d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec